Finding Cinderella - Hoover, Colleen, 1979- (London : Simon & Schuster, 2014)
Voľné pokračovanie young adult série Hopeless milostného príbehu študentky a jej spolužiaka, v ktorom hlavnú rolu hrá minulosť oboch zúčastnených. Tento diel je inšpirovaný rozprávkovým príbehom Popolušky.
Young adult
Anglický text
Keywords: angličtina; americké romány; ľúbostné romány; starší školský vek; Young Adult