Záhada zajakavého papagája. 2. - Arthur, Robert, 1909-1969 (Traja pátrači, 2021)
Tentoraz Traja pátrači z Rocky Beach usilovne hľadajú neobyčajného papagája, ktorý sa stratil a ktorý stále opakuje L-len dva-dva-dva me-mesiace mŕtvy! Ani nie!... Nikto netuší, prečo zmizol, ani prečo sa zajakáva, ba ani to, prečo zločinci napadli jeho majiteľa. Po mnohých prekvapivých zážitkoch zistia, že v hre je niekoľko cvičených papagájov a v ich výrokoch sa skrýva hádanka, ktorú musia vyriešiť.