Vykradenňa Mony Lizy - Koolen, Maayken, 1970-; Theunissen, Nickie (Artbuks, 2017)
Kniha pre malých pátračov so šikovnou záložkou. Päť zlodejov ukradlo portrét Mony Lisy z parížskeho múzea. Agenti Potkan a Vlk pátrajú po zlodejoch, no zločinci utekajú do Berlína, Ríma, Londýna, Barcelony a Amsterdamu. Agenti usilovne prehľadávajú každý kút Európy. Podarí sa im dobehnúť gaunerov? A hlavne: vrátia zlodeji obraz? Veľké mestá Európy sú plné zázrakov. Presvedčte sa o tom vydajte sa na zaujímavú cestu pre dospelých i deti!