Teatro para niňos de Gloria Fuertes - Fuertes, Gloria, 1917-1998 (Susaeta ediciones, 2024)
Antológia, ktorá spája rôzne hry Glorie Fuertes, ktorá ich napísala, aby si mladí čitatelia mohli prečítať a baviť sa s priateľmi pri hraní.