Il lupo che voleva fare il giro del mondo - Lallemand, Orianne (Gribaudo, 2015)
Zábavné príbehy, s ktorými môžete preskúmať svet emócií a popustiť uzdu svojej fantázii. Vlk sa vo svojom lese nudí. Ale jedného dňa má skvelý nápad: čo keď pôjde na výlet? Vždy sníval o tom, že pôjde okolo sveta! Lupo s batohom na pleciach odchádza do Talianska, Egypta, Afriky, Kanady a mnohých ďalších krajín. Bude sa môcť bezpečne vrátiť?