Disney Violetta. 5., Môj svet naruby (Disney. Violetta, 2015)
Po letných prázdninách začína nový školský rok a v Štúdiu On Beat sa veľa vecí zmenilo. Tomas odišiel žiť do Španielska a objavil sa nový chlapec Diego, ktorý je odhodlaný získať si Violettu bez toho, aby ho zaujímalo, čo si o tom Leon myslí...