Záhrada nových začiatkov - Waxman, Abbi, 1970- (Motto, 2018)
Keď Dan - manžel a otec dvoch detí - zomrie pri autonehode, Lilian sa psychicky zrúti a je hospitalizovaná. Po troch rokoch sa s úlohou matky-vdovy v podstate zmieri, teraz je však načase, aby sa naučila zobrať život do svojich rúk a s pomocou blízkych priateľov a rodiny našla nádej a vieru v lepší zajtrajšok