Báječný krámek s čokoládou - Colgan, Jenny, 1972- (Argo, 2014)
Príbeh o Anne Trentovej, ktorá sa zhodou náhod a pôsobením osudu ocitne ako predavačka v Paríži vo vyhlásenom obchode s čokoládou. Ak by jej niekto pred pár mesiacmi povedal, že sa ona - obyčajná pracovníčka v anglickej čokoládovej továrni - bude prechádzať ulicami francúzskej metropoly, spoznávať jej tajomstvá a radosti, určite by mu ani omylom neuverila. S trochou šťastia a veľkým množstvom trpezlivosti sa Anna učí, že za tie najsladšie veci v živote treba bojovať...