Najkrajšie rozprávky - Grimm, Jacob, 1785-1863; Grimm, Wilhelm, 1786-1859; Szendrei, Tibor, 1963-; Dénesová, Monika (Ex, s.r.o, 2019)
Bohato ilustrovaná zbierka piatich rozprávok bratov Grimmovcov. Notoricky známe rozprávky o Popoluške, Rybárovi a jeho žene a rozprávku O troch bratoch dopĺňajú menej známe príbehy O smelom krajčírikovi a o Modrom lampáši. Malí čitatelia tak majú možnosť spojiť radosť z poznaného s čarom nového.