Pesničkový neposlušník. 2 - Jaroš, Miro, 1978-; Danko, Marek (Ikar, a. s. - Stonožka, 2017)
Tentokrát si pre nás Miro Jaroš prichystal oslavu narodenín, naučí vás niečo zo starostlivosti o zvieratká a to, aké dôležité je v živote športovať a cvičiť.