Darling Venom - Huntington, Parker S., 1995- (Vydavateľstvo Pandora, 2023)
Na Valentína sa stredoškoláčka Charlotte Richardsová rozhodne ukončiť svoj život skokom z budovy školy. Nedokáže sa vysporiadať s minulosťou, ktorá ju veľmi trápi. Myslí si, že samovražda je najlepšie riešenie. Osud má s ňou však iné plány a na streche stretne školského čudáka Kellana Marchettiho. Kallen tiež uvažuje o skoku z budovy. Uzavrú spolu dohodu, že ani jeden z nich neskočí a, že každý rok pokiaľ neskončia školu sa budú na Valentína kontrolovať, v rovnakom čase a na rovnakom mieste. Svoj sľub dodržiavali tri roky. Počas štvrtého roka sa Kellan rozhodol a Charlotte sa musela vyrovnať s následkami. O niekoľko rokov neskôr stretáva Kellanovho staršieho brata Tate. Postupne sa jeden o druhom dozvedajú tajomstvá s ktorými museli dlhé roky žiť a vysporiadať sa s nimi ako najlepšie vedeli.