Prekliate artefakty : podivné, ale pravdivé príbehy najneslávnejších predmetov sveta - Ocker, J. W. (Ikar, a. s., 2024)
Táto kniha vám predstaví desivé prekliate predmety, ktoré trýznili svet, priniesli ľuďom smolu, boli zdrojom nešťastia alebo zapríčinili smrť.