Fantázia 2014 : antológia fantastických poviedok : finálové a ďalšie vybrané poviedky z literárnej súťaže Martinus Cena Fantázie 2014 - Lackovičová, Lucia; Aľakša, Ivan (Edícia Fantázie, 2014)
Antológia fantastických poviedok žánrov sci-fi, fantasy a horor. Výber poviedok slovenskej literárnej súťaže Martinus Cena Fantázie 2014.