Rozprávky o chrobáčikoch - Eszes, Hajnal (ilustrátorka) (Ex book, 2017)
Veselé príbehy o drobných živočíchoch, ktoré nás obklopujú. Autorka nás pozýva pomôcť slečne Slimákovej renovovať dom, oslávime narodeniny húseničky a povzbudíme Mravčeka Janka na bežeckých pretekoch...