Najlepšie kamošky na svete - Brookes, Becky (Slovart, spol. s r.o, 2009)
Hoci sú Kika a Linda na prvý pohľad úplne rozdielne, veľmi si rozumejú a rozhodnú sa, že si založia Klub najlepších kamošiek. Ako však bude ich priateľstvo pokračovať, keď sa prázdniny skončia a každá z nich sa ocitne v inej triede s množstvom úloh a povinností?