Na brehu spieva dav - Franka, Michal (Ikar, a.s, 2020)
Spoločenský román o vine a treste a o tom, ako obmedzené čierno-biele nazeranie spoločnosti na základné princípy morálky dokáže spraviť z páchateľa obeť... Alebo je to naopak? V príbehu Barbary sa na pozadí jej dokonalého života s kariérou, rodinou, domom i kamarátmi odvíjajú udalosti, ktoré vedú k spáchaniu násilného trestného činu. Medializovaný prípad láka neomylných odborníkov s vysokou školou života súdiť a odsudzovať hlavnú hrdinku, pričom na povrch postupne vyplávajú skutočnosti, ktoré môžu celý prípad radikálne ovplyvniť.