Vojvodova pomsta - Heyer, Georgette, 1902-1974 (Ikar, a. s., 2022)
Chladnokrvný vojvoda z Avonu Justin Alastair zachránil červenovlasé darebné chlapčisko - Léona - a urobil z neho svoje páža. Mal podozrenie, že v skutočnosti je to dievča a je to legitímna dcéra nenávideného grófa de Saint-Vire, ktorú jej otec zavrhol a zbavil dedičstva, pretože túžil po mužskom potomkovi. Vojvodov plán bol jednoduchý: pomôže dievčine nadobudnúť svoje právo, a pritom zničí jej otca. Nerátal však s tým, aký prerod nastane u Léonie, ani s tým, aké nežné city v ňom vyvolá.