Generace. [2], Střípky ztracené minulosti - Znamínková, Marie, 2000- (Praha : Pointa, 2024)
Druhý diel sci-fi trilógie, v ktorej sa jednou z najväčších obáv ľudstva stanú lovci. Čo sa ale stane, keď natrafia na dievča, ktorého stratená pamäť môže zmeniť nielen budúcnosť, ale aj minulosť sveta?
Keywords: české romány; vedecko-fantastické romány; starší školský vek; Young Adult