Marvel Action - Spider-Man. Jedovatý votrelec - Dawson, Delilah S., 1977-; Lee, Shawn (Egmont, 2022)
Peter Parker, Gwen Stacyová a Miles Morales majú spoločné tajomstvo všetci sú Spideyovia. Keď v meste vyčíňa kriminálnik Venom s pavúčimi schopnosťami, Spideyovia spoja sily v boji proti temným zločincom.