Mesační jazdci. 3., Lupienkový poník - Chapman, Linda, 1969- (Albatros, 2024)
Jazdeckú školu zasiahla silná búrka a Jill bude musieť Mesačné stajne zrejme navždy zatvoriť. Amara a jej kamaráti preto zorganizujú deň otvorených dverí. Zlomyseľná Ivy so svojím búrkovým koňom Bleskom a ostatnými jazdcami robia všetko preto, aby im ich snahy prekazili. K tomu ešte ochorel aj kúzelný poník Ružička. Zachránia Skutoční jazdci poníka a jazdeckú školu?