Od rozprávky k rozprávke. Labková patrola - Albert, Scott, 1975-; Petrossi, Fabrizio (Paw Patrol (Egmont), 2023)
V tejto knižke si môžete prečítať, ako labky oslavovali narodeniny, ako hľadali pirátsky poklad alebo ako zachraňovali malú mačičku.