Kamarátske katastrofy Lottie Brooksovej - Kirby, Katie, 1980- (Fragment, 2023)
Lottie sa v škole zúčastní divadelného predstavenia, na ktorom má konečne možnosť oslniť očarujúceho Daniela spevom v kostýme kraba. Trampoty s chalanmi nemajú konca a navyše si s kamoškami Molly a Jess skáču do vlasov.