Ella objavuje svet : v lese - Grimm, Sandra, 1974- (Fortuna Libri, 2021)
Ella sa s dedkom a so psíkom Uškom vybrala na prechádzku do lesa. Aký je tam svieži vzduch. Všade sa schovávajú zvieratká a listy na stromoch sa jemne pohojdávajú vo vánku.