Ella objavuje svet : v záhrade - Grimm, Sandra, 1974-; Senner, Katja; Stareková, Denisa (Fortuna Libri, 2022)
Ella a Hugo trávia deň v záhrade. S ockom vysadia jabloň, polejú kvietky, pochutnajú si na prvých sladkých jahôdkach, dokonca objavia krtinec. Uvidia aj krtka? Pridaj sa k Elle a spoznaj skutočný život záhrade.