Hopko sa učí plávať - Berg, Esther van den, 1982- (Fortuna Junior, 2024)
Mama žaba chce, aby sa jej deti naučili plávať. Splývanie, znak, skoky do vody. Aj keď sa Hopko veľmi snaží, sprvu mu to nejde tak dobre ako súrodencom. Jedného dňa však všetkých prekvapí.