Môj svet vozidiel. Na stavbe - Gernhäuser, Susanne, 1966- (Fortuna junior, 2022)
Vďaka obrázkom môžu už aj malé deti pochopiť jednotlivé súvislosti práce stavbárov a pomocou krátkych príbehov sa zoznámia s ich činnosťou.