Dogman. 2, Pustený z reťaze - Pilkey, Dav, 1966- (Slovart, spol. s r.o, 2024)
V druhej časti komiksu sa znova stretávame s človekopsom Dogmanom. Tentokrát ho jeho práca zavedie k darebáckemu kocúrovi Peteymu. Zároveň však musí vyriešiť lúpež v obchode so zvieratkami, kúpiť šéfovi darček na narodeniny, zastaviť príliš inteligentnú rybku a vypátrať, prečo dinosaurie kosti ožili...