Dobyvatelia pirátskeho pokladu : interaktívny hovoriaci príbeh - Krystlíková, Lucie, 1973- (Kúzelné čítanie, 2022)
Dobrodružný príbeh, skrývajúci na každej stránke hádanku, ktorá pomôže odhaliť časť šifry potrebnej na objavenie pirátskeho pokladu.