Bager Kubo : interaktívna hovoriaca knižka - Krystlíková, Lucie, 1973-; Bello, Zuzana (Kúzelné čítanie, 2023)
Na stavbu pána Makovičku práve prišiel nový bager, ktorému dal nákladiak Rudolf meno Kubo. Na stavbe zažije spolu s kamarátmi veľa dobrodružstiev. Kubovi sa podarí vykopať poklad, odhaliť strašidlo a stať sa hrdinom.