Bájky : interaktívna hovoriaca knižka - Prodajová, Mária; Kočutová, Katarína (Kúzelné čítanie, 2023)
Interaktívna kniha obsahuje 14 bájok s ponaučením. Súčasťou knihy sú aj kvízy, v ktorých si deti hravou formou zopakujú vedomosti, ktoré nadobudli pri počúvaní krátkych a poučných príbehov.