Škôlkarov kalendár : interaktívna hovoriaca knižka. Mici a Mňau - Makara, Katarína (Kúzelné čítanie, 2023)
Interaktívna kniha pre najmenšie deti. Pomocou hier a pesničiek sa malí škôlkari naučia, aké pravidlá sa v škôlke dodržiavajú a aké aktivity počas roka na ne čakajú.