None of This is True - Jewell, Lisa, 1968- (Penguin Books, 2024)
Populárna podcasterka Alix Summersová oslavuje svoje štyridsiate piate narodeniny v miestnej krčme. Tu sa stretáva s nenápadnou ženou Josie Fairovou, no pri nezáväznom rozhovore o sebe zisťujú, že sú si až príliš podobné. Nielenže zdieľajú rovnaký dátum narodenia, no narodili sa i v rovnakej nemocnici a chodili do tej istej školy... Azda jediným rozdielom je to, že jedna z nich trpí psychózou a je sériovou vrahyňou...