The Forget-Me-Not Sonata - Montefiore, Santa, 1970- (Simon & Schuster, 2018)
Audrey Garnetová žije svoj nudný život v exkluzívnej argentínskej komunite Hurlingham. Všetko sa však zmení v okamihu, keď sa jej do cesty pripletú Cecil a Louis Forresterovci, mladí Angličania, ktorí prichádzajú do Argentíny zbohatnúť. Audrey, ktorú všetci obdivujú pre jej jedinečnú krásu a pôvab, rýchlo upúta pohľady oboch bratov. Mladú krásku viac priťahuje talentovaný, no problémový outsider Louis. Cecil je však "stávka na istotu" - vyznamenaný vojnový hrdina, ktorý očaril celú komunitu, vrátane Audreyiných rodičov a prinútil Audrey držať svoje skutočné pocity v tajnosti. Keď však Audreyiným svetom otrasie rodinná tragédia, stojí pred životnou dilemou: splní si povinnosť voči rodine, alebo bude konečne nasledovať svoje srdce?