A Heart Full of Headstones - Rankin, Ian, 1960- (Detective inspector Rebus series, 2023)
Ďalší detektívny príbeh s vyšetrovateľom Johnom Rebusom. Kedysi legendárny detektív stojí pred súdom a hrozí mu, že zbytok života strávi za mrežami...