One Fifth Avenue - Bushnell, Candace, 1958- (Abacus, 2009)
Román z prostredia newyorskej smotánky. Príbeh sa odohráva vo svete "VIP", vo svete bohatých, zbohatlíkov i tých, ktorí by bohatí chceli byť, no nemôžu a tých, ktorí by mohli, no nechcú.