Dolphin Junction - Herron, Mick (Baskerville, 2022)
Zbierka samostatných, nervy drásajúcich krimi príbehov je doplnená o mysteriózne prípady detektívneho tímu manželov Zoë Boehmovej a Joea Silvermanna