Committed : a Sceptic Makes Peace with Marriage - Gilbert, Elizabeth, 1969- (Bloomsbury, 2010)
Voľné pokračovanie románu Jedz, modli sa a miluj! Elizabeth i Felipe si prešli komplikovanými vzťahmi i dramatickými rozvodmi, a preto sa dohodnú, že sa nikdy nezosobášia. V tom okamihu sa však s nimi osud zahrá a ako jedinou záchranou ich vzťahu sa paradoxne ukáže práve svadba...