A Springtime Affair - Fforde, Katie (Arow Books, 2020)
Gilly prevádzkuje vlastný penzión, ktorý miluje. Jej syn Martin s manželkou by však boli radi, ak by Gilly svoj dom predala, kúpila si s nimi sídlo a presťahovala sa. Hneď nato stretne pekného realitného agenta Lea a aj ten ju presviedča, že teraz je ten správny čas, aby svoj penzión predala a pohla sa v živote ďalej. Gillyina dcéra Helena sa medzitým chystá vysťahovať zo svojej malej chatky, no uprostred toho všetkého jej do života vstúpi sympatický prenajímateľ Jago. Matka s dcérou čelia rovnakej dileme: budú sa držať svojich vychodených chodníčkov alebo sa odvážia vkročiť do nepoznaných vôd nových vzťahov a udalostí?