4 čertovské príbehy štvorlístka. 1, V zajatí pekla : Padlý anjel : O čertovi Mľaskalkovi : Mikuláš v pekle - Svitalský, Richard; Svitalský, Slavomír; Lamková, Hana, 1934-; Poborák, Jiří; Němeček, Jaroslav (Edícia 4, 2013)
Ďalšie príbehy komiksových hrdinov fenky Fifinky, prasiatka Bobíka, kocúra Myšpulína a zajaca Pinďa. Tentokrát sa kamaráti ocitnú v spoločnosti čertov a zisťujú, že aj v pekle môže byť občas zima a že i medzi nimi sú takí, ktorí radi vymýšľajú a zaujímajú sa o nové vynálezy, tešia sa z darčekov či z dobrého jedla.