Kronika rodiny Leroy. 1. diel trilógie - Davies, Stella (vlastným nákladom, 2024)
Napínavý príbeh zo sveta anjelov a upírov. V prvej časti trilógie sa stretávame s Amy, ktorá sa na prvý pohľad nelíši od iných žien v dave. V skutočnosti je to však kráľovská dcéra, ktorá na tomto svete zastupuje dobro. Jej úlohou je prenášať silu lásky, hoci ona sama musí svoje city držať pod kontrolou. Pravidlá sú však na to, aby sa porušovali a ani Amy nie je imúnna voči láske, ktorú pocíti k synovi znepriatelenej strany.