Čo to búcha?! - Gutierrez, Hedviga, 1994- (Monokel, s.r.o, 2024)
Keď nastane večer a ty sa musíš pobrať spať, skutočné dobrodružstvo sa práve začína... Čo to búcha? Čo to špliecha? Čo to zvoní? Objavuj svet zvukov, ktoré počuť za stenami tvojej detskej izby!