Algoritmus srdce : série Láska je věda - Nix, Susannah (Motto, 2024)
Posledná vec, ktorú Melody očakáva, keď prijme vysnívanú pracovnú ponuku je to, že sa opäť stretne s Jeremym - s jej vysokoškolským "úletom" na jednu noc. Z príťažlivého muža sa vykľuje dedič miliónového impéria s povesťou neverného playboya. Dokáže Melody napraviť notorického neverníka a zameniť svoj doteraz bezproblémový, no nudný život za trocha nebezpečenstva a vášne?