Hráč v pokušení - Armentrout, Jennifer L., 1980- (XYZ, 2024)
Chad Gamble, baseballista a neodolateľný zvodca v jednej osobe sa v klube stretáva s temperamentnou ryšavkou Bridget. Spočiatku to vyzerá na ďalší z úletov na jednu noc, no kvôli predĺženiu zmluvy je notorický záletník nútený napraviť svoju povesť a obyčajné dievča z kancelárie mu v tom môže pomôcť. Bridget stojí pred neľahkým rozhodnutím: odpíše Chada raz a navždy alebo si užije "vzťah" (a časom možno aj niečo viac), na aký sa nezabúda?