Myška Sofi. 1, Nový kamarát - Green, Poppy (Fragment, 2024)
Myška Sofi sa po dlhej zime veľmi teší, že sa znova vráti do školy. Čaká ju však so spolužiakmi veľké prekvapenie, keď sa dozvedia, že do ich triedy príde nový žiak...