Jazdi a hľadaj : Bager : dobrodružstvo na stavbe : počítanie do 10 : kniha s kúzelnou baterkou - Rennocks, Sam (Svojtka & Co., s.r.o, 2024)
Dokážeš pomocou kúzelnej baterky nájsť všetky predmety, ktoré sa počas cesty v bagri na stavenisku v tme pred tebou ukryli?