Jazdi a hľadaj : Traktor : dobrodružstvo na farme : počítanie do 10 : kniha s kúzelnou baterkou - Rennocks, Sam (Svojtka & Co., s.r.o, 2024)
Posaď sa za volant a prejdi sa s traktorom po farme! Otáčaj volantom na každej stránke, posvieť si na cestu, hľadaj a počítaj zvieratá, ktoré objavíš v kuželi svetla. Dokážeš ich v tme všetky nájsť?