Jane Austen : Rozum a cit - Nadin, Joanna (Ikar, a.s. - Stonožka, 2024)
Nové prerozprávanie klasického románu Jane Austenovej prináša čitateľom príbeh sestier Elinor a Marianne, ktoré sa po smrti otca musia presťahovať na bohom zabudnuté miesto. O mladé ženy čoskoro prejavia záujem nápadníci - Elinor sa zapáči bohatému Edwardovi Ferrasovi, o Marianne sa zasa zaujíma plukovník Brandon. V skutočnosti je však Ferras tajne zasnúbený s inou a Mariane tiež pred uzavretým nápadníkom uprednostňuje iného ctiteľa. Podarí sa sestrám nájsť rovnováhu medzi rozumom a citom, aby prežili svoj život šťastne a spokojne?