V znamení nefritu. 3 - Danihelová, Majka, 1993- (Venupress s.r.o, 2024)
Meggie sa ocitá v Meste hrdlorezov. Nachádza si nových priateľov, učí sa nové veci a popri tom sa snaží splniť svoju časť dohody s Temnou princeznou. Cez deň si plní úlohy ako slúžka, v noci sa v podvedomí stretáva so svojím bratom - dvojčaťom. Tieto stretnutia a ešte záhadný cestovateľ Mikhail jej pomáhajú zvládať túto pre ňu ťažkú situáciu. Meggie má vo všetkom jasno - nechce skončiť ako slúžka, chce bojovať a zúčastniť sa súboja v aréne. A keď si myslí, že ju už nič nemôže prekvapiť, objaví sa Sky...