V znamení rubína. 2 - Danihelová, Majka, 1993- (Venupress s.r.o, 2022)
Meggie sa po troch dňoch od udalostí na krvavom večierku preberie z mŕtvych. Kým niektorí to pokladajú za zázrak, ona sa horko-ťažko vyrovnáva s následkami smrti a s problémami spojenými s jej odhalením. V Megginých rukách leží väčšia moc, ako si spočiatku myslela. Moc, ktorá by mohla priniesť svetu záchranu, ale rovnako i záhubu. Nájde v sebe silu bojovať za seba a za priateľov, keď musí popritom čeliť najväčšiemu nepriateľovi zo všetkých vlastným emóciám?