King of Sloth. 4 - Huang, Ana, 1991- (Piatkus, 2024)
Ambiciózna Sloane Kensingtonová je skúsená publicistka, ktorá už mala do činenia s rôznymi náročnými klientmi. Žiaden z nich ju však nedokáže nahnevať (no zároveň aj rozpáliť) tak, ako miliardársky dedič s nevinným pohľadom a dokonalým úsmevom. Xavier Castillo je okúzľujúci, neuveriteľne bohatý a svet mu leží pri nohách. Ani v najmenšom nemá potrebu prevziať zodpovednosť a začať spravovať rodinné impérium a už vôbec netúži po trvalej známosti. Veď všetky ženy sa mu samé vrhajú do náručia. Všetky... až na jednu.